Sophie Adam – Personal Branding Fotografe

CONNECTEER & VERBIND DANKZIJ JOUW PERSOONLIJKHEID

Een professionele beeldbank is super belangrijk om een sterk visueel merk uit te bouwen. Als personal branding fotografe help ik creatieve ondernemers en coaches met het creëren van uniek, persoonlijk fotomateriaal, geschikt voor website, drukwerk , social mediakanalen en online leerplatformen.

Een fotoshoot bij mij staat voor een samenwerking. Je staat er niet alleen voor, je hebt een sparringpartner die vanaf het begin van onze samenwerking jou ondersteunt om de fotoshoot voor te bereiden en die marketinggewijs met jou meedenkt. Voor de lens staan is heel spannend, het is een groeiproces, een stap uit jouw comfortzone die je neemt om jouw bedrijf te laten groeien.

Sophie En Anouk Golden hour date

Gratis online challenge
De 5 must do's om jouw online zichtbaarheid en omzet te verhogen

In deze gratis online challenge vertel ik je de DE 5 must do’S om jouw online zichtbaarheid en jouw omzet te verhogen. Zodat je professionaliteit en zelfzekerheid zal uitstralen. 


Ik weet namelijk dat jij mijn strategie makkelijk kan toepassen om dit te kunnen bereiken.


“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do.

So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” - Mark Twain

Ga van overweldiging naar Rust

 

Doorheen de maanden dat passeren, wanneer je werkt aan jouw online zichtbaarheid en marketingmateriaal, 

merk je dat het maken van fotomateriaal van jezelf en jouw producten/diensten toch niet zo vlot loopt.

Het resultaat? Je geraakt overweldigd en gedemotiveerd.

 

Je wenst dat het beeldmateriaal op jouw persoon is afgestemd, dat warm en persoonlijk overkomt. 

Zodat jouw potentiële klanten met jouw warme persoonlijkheid verbinden en een afspraak met jou maken. 

Doordat jij jouw ideale klant aantrekt via marketing, zal je ook rust ervaren in jouw onderneming.

IMG_2217

Hoe zou het voor jou zijn als...

 Je niet voor elke post jouw camera moet bovenhalen en onderbroken zijn in jouw focus, wat jou energie kost. Je hebt een contentplan uitgewerkt, gelinkt aan professioneel, persoonlijk beeldmateriaal.

 

Potentiële klanten met jouw warme persoonlijkheid verbinden en een afspraak met jou maken. Je trekt jouw ideale klant veel sneller aan via jouw marketingkanalen. Dit zorgt voor RUST. Je kan je specialiseren in wat je het liefste doet binnen jouw bedrijf

bedrijfsfotograaf Sophie Adam uit Turnhout


Verandering zal niet komen
als je wacht op een beter moment...
of een andere keer.

Je bent onderneemster en je hebt weinig foto’s waarvan je vindt dat je er goed op staat zoals je werkelijk bent.Je hoort overal dat je meer zichtbaar moet zijn, ergens weet je dat zelf ook wel. Vaak verstop je jezelf wegens onzekerheid, achter het maken van productfoto’s van een nieuwe lijn, je gebruikt foto’s van een leverancier of een stockphoto.

 

Je hebt weinig technische kennis van jouw camera/smartphone. Toch wil je hiermee aan de slag en geef je het een kans. Al snel blijkt: de foto’s die je neemt zijn vaak te donker en/of onscherp. Hierdoor heb je weinig bruikbaar fotomateriaal dat kan dienen voor jouw marketing.

 

Het beeldmateriaal dat je zelf maakt, weerspiegelt niet jouw branding en biedt geen herkenbaarheid bij jouw klanten. Je word onzekerder en je blijft uitstellen… Het gevolg? Je bent niet zichtbaar en er bieden zich geen nieuwe klanten aan. 

Lieve Woorden

Een personal branding shoot met Sophie is puur genieten! Sophie zorgt er niet alleen voor dat je je op je gemak voelt, je krijgt ook exact de foto's die jij wenst. Vooraf stemt ze duidelijk met jou af wat het verhaal van jouw personal branding is zodat ze een totaalbeeld krijgt en alle belangrijke elementen mee kan nemen tijdens de shoot. Ze is oprecht, denkt mee en maakt het beloofde waar. Ook qua timing kan je rekenen op een snelle service. Een welgemeende dankjewel Sophie!
Tine Floré
Purunique
IMG_2191

Ik stel me graag even voor:

Hi, ik Ben Sophie! Jarenlang heb ik als vertegenwoordiger & marketingmedewerker bij verschillende bedrijven gewerkt. Daar leerde ik elke keer hoe belangrijk sterk en kwaliteitsvol beeldmateriaal is. Dankbaar voor al deze kansen en ervaringen, merkte ik dat ik telkens iets miste en kwam heel vaak energieloos naar huis. Midden 2019 stopte ik bij men werkgever en wou tijd wou nemen voor mezelf. Ik kocht mijn eerste camera en zo leerde met vallen en opstaan. 

Toen ik zelf als fotografe in de startblokken stond, had ik geen idee wat te delen op Sociale Media en mijn website. Tot ik merkte dat ik positieve reacties op kreeg, mijn foto’s waar ik zelf ook op stond, behaalde veel meer interactie dan mijn andere posts. Mijn koppigheid schoof ik aan de kant. Op deze manier bouw ik een merk op, dat rust op wie ik ben als persoon, voor welke service en waarden ik sta. Ik moet toegeven dat sindsdien ik dat doe, ik meer mijn ideale klant aantrek.

Mijn missie? Jou een databank bezorgen waarvan je kan zeggen: “wauw hier herken ik mezelf”, “deze foto’s zijn op maat van mijn business gemaakt”. Zodat jij je kunt focussen op de dingen die jij graag doet in jouw bedrijf én de klanten aantrekt waarvan je droomt.

" Dit zijn één van de eerste foto's waarvan ik zie 'dit ben ik echt'. "

5/5
Sophie, OMG ik sta perplex in de goede zin van het woord. Wat een mooie foto's! Dank je wel. Eerlijk? Dit zijn één van de eerste foto's waarvan ik zie 'dit ben ik echt'. Topper
personal brand fotografie voor vrouwelijke ondernemers in Antwerpen door Sophie Adam
Kim De Backer
Holistisch Beautytherapeut
Bedrijfsfotografe uit Turnhout Sophie Adam

Waarom met Sophie samenwerken?

Na mijn studies Bedrijfsmanagement: Sales & Marketing heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt als vertegenwoordiger en op de marketing afdeling. Door deze ervaringen en ook door te zien wat verkoopt en minder verkoopt, kan ik jou als fotograaf helpen met het uitdenken een aantrekkelijke beeldbank die je kan gebruiken voor jouw marketingstrategie.

Ik ben heel visueel ingesteld en stel me in het hoofd van jouw ideale klant. Wat wil zij of hij zien van jou, wat is duidelijk of wat kan verbeterd worden, wat zijn sterke kanten van jou ten opzichte van jouw collega’s. Op deze manier kan jijzelf onderscheiden in jouw sector. 

Ik vind communicatie zeer belangrijk, daarom dat we van te voren ons voorbereiden dankzij het invullen van een vragenlijst, opstellen van een moodboard. Deze overlopen we nog even alvorens we van start gaan met de shoot. 

Ik ben een zeer empathisch persoon. Het sterke punt hiervan is dat mensen zich heel snel op hun gemak bij mij voelen, we nemen de tijd voor alles, op een intuïtieve manier.

Portfolio