Over


Sophie Adam

 

Hello, ik ben Sophie Adam, actief als fotografe. In 11 woorden kan je mij omschrijven als: minimalist, creatief, high-sensitive, empatisch, intuïtief, spiritueel, dierenliefhebber, natuurmens, bloemen-en plantenlover, puur, vrijmoedig. 

Jaren heb ik als vertegenwoordiger & marketingmedewerker bij verschillende bedrijven gewerkt. Daar leerde ik elke keer hoe belangrijk sterk en kwaliteitsvol beeldmateriaal is. Dankbaar voor al deze kansen en ervaringen, merkte ik dat ik telkens iets miste en kwam heel vaak energieloos naar huis. Ik droomde veel, maar er gebeurde niets. Tot op een bepaald moment ik zelf de stekker uitgetrokken had en even tijd wou nemen voor mezelf. Wat wil ik? Ik kocht mijn eerste camera en zo leerde met vallen en opstaan.

Toen ik zelf als fotografe in de startblokken stond, had ik geen idee wat te delen op Sociale Media en mijn website. Ik postte gewoon wat lukraak en deed maar wat. Ik kreeg weinig reactie en verloor een beetje de hoop. Ik hoorde van elke coach en ondernemer hoe zichtbaarheid zo belangrijk was. Dat je vertrouwen creëert bij jouw ideale klant als je jezelf voldoende laat zien.  Ik wou het een kans geven. De eerste keren dat ik een foto postte of een video maakte, vreselijk, ik daverde met heel mijn lijf. 

Tot ik merkte dat ik er veel positieve reacties op kreeg, mijn foto’s waar ik zelf ook op stond, behaalde veel meer interactie dan gewoon een productfoto of quote. Mijn koppigheid schoof ik aan de kant. Op deze manier bouw ik een merk op, dat rust op wie ik ben als persoon, voor welke service en waarden ik als ondernemer sta. Ik moet toegeven dat sindsdien ik dat doe, ik ook meer mijn ideale klanten aantrek.

De levenslessen en het groeiproces die ik tot nu toe geleerd heb, stelt me in staat om jou als (startende) ondernemer te begeleiden in het fotografieproces/

01

"Dag Sophie, OMG ik sta perplex in de goede zin van het woord haha. Wat een mooie foto's! Sophie, Dank je wel. Eerlijk? Dit zijn één van de eerste foto's waarvan ik zie 'dit ben ik echt'. Topper!"
avatar
Kim De Backer

Holistische beautytherapeut

02

" Ik kan het echt iedereen aanraden om samen te werken met Sophie! Een straffe madam die je meteen op je gemak stelt, echt luistert naar hoe jij het ziet en wat je verwacht. Snel en professionele aflevering. Ik heb niets dan positieve reactie's gekregen op de foto's die Sophie gemaakt heeft. Niet twijfelen zou ik zeggen, maak meteen je afspraak! "
avatar
Evi Aerts

Volt Coaching

03

"Een personal branding shoot met Sophie is puur genieten! Sophie zorgt er niet alleen voor dat je je op je gemak voelt, je krijgt ook exact de foto's die jij wenst. Vooraf stemt ze duidelijk met jou af wat het verhaal van jouw personal branding is zodat ze een totaalbeeld krijgt en alle belangrijke elementen mee kan nemen tijdens de shoot. Ze is oprecht, denkt mee en maakt het beloofde waar. Ook qua timing kan je rekenen op een snelle service. Een welgemeende dankjewel Sophie! "
avatar
Tine Floré

Purunique

04

"Tijdens onze videocall was er ruimte om heel veel voor te bereiden, zodat ik op de dag van de fotoshoot helemaal mezelf kon zijn. Sophie is de ideale fotografe om je tijdens een fotoshoot te begeleiden : ze is spontaan, enthousiast, open en creatief. Dit maakte de fotoshoot tot een fantastische ervaring, waar ik een heel aantal mooie foto’s aan overhoud met mezelf in verschillende contexten, bruikbaar voor mijn website en sociale media. Een aanrader! !"
avatar
Marie Ann Gilté

Master Coach & Mindfullness

05

"Sophie is een fotograaf die meedenkt. De verschillende puzzels van de klant samenlegt tot 1 geheel. Ze stelt je vooral op je gemak voor de lens waardoor je al sneller vertrouwd geraakt met het moment dat vastgelegd moet worden. Haar uitvoer & afwerking van haar foto’s geeft nog maar eens aan hoe kwalitatief en geduldig zij te werk gaat. !"
avatar
Wendy Sudnik

Zaakvoerster Simplicity By Wendy

06

BOENK ER OP !!! 😃 Zoooooo blij met deze foto’s , YOU DID GREAT !!! 💗 Wij hebben dat samen gewoon weer kei goed gedaan hé!
avatar
Gitana Doms

Schoonheidsspecialiste Gitana Doms uit Wuustwezel

07

Sophie is de allerbeste fotografe die je je maar kunt wensen. Ze is super professioneel en heeft een uitstekende dienstverlening. Ze antwoord heel snel, helpt je verder met al je vragen en neemt haar tijd om goed te begrijpen wat je wilt.Tijdens de fotoshoot was Sophie echt een droom. Ze deed er alles aan om de foto's helemaal naar wens te maken en gaf ook veel goede ideeën. Ik was ook echt op mijn gemak terwijl ik het helemaal niet gewoon ben om foto's te laten trekken.De foto's zelf zijn echt prachtig... heel authentiek, heel erg mezelf. Loved it! Voor mij nooit meer een andere fotografe. Ik hoop dat Sophie dit nog vele jaren zal doen!
avatar
Kristel Wils

Loopbaancoach - Burn-out coach