Online Challenge – verhoog jouw online zichtbaarheid

Gratis 5 Dagen Online Challenge

DE 5 belangrijke stappen om meer sales te krijgen
dankzij jouw online zichtbaarheid te verhogen

In deze gratis online challenge vertel ik je de DE 5 “must Do’s” om jouw online zichtbaarheid en jouw omzet te verhogen. 

Zodat je professionaliteit en zelfzekerheid als onderneemster zal uitstralen. 

Ik geloof in jou en dat jij mijn strategie makkelijk kan toepassen om dit te kunnen bereiken.

 

Ga nu echt aan de slag en zet een eerste stap richting persoonlijke en financiële vrijheid en zelfzekerheid.

 

zakelijke fotograaf Turnhout

Hi ambitieuze vrouw!

Je bent onderneemster en je hebt het besluit genomen om voluit jouw grote dromen na te jagen.

Je kiest ervoor om van jouw passie jouw beroep te maken.Vol goede moed ga je aan de slag, Maar… Je blokkeert, want je stelt je vele vragen zoals: welke opties/mogelijkheden zijn er qua marketing? 

 

Je ziet andere onderneemsters in jouw branche succesvol klanten aantrekken en de prijs vragen die zij wensen, maar je hebt geen idee hoe jij dit voor elkaar kan krijgen. Je merkt dat je jezelf wilt focussen op wat je echt graag doet.

 

Bovendien ben je er van bewust dat je zich meer online zichtbaar moet zijn, maar je bent onzeker. Je droomt dat je jezelf kan tonen op een natuurlijke, spontane manier zonder dat het te geforceerd aanvoelt.

 

Je hebt vooral nu moeite met het strategisch te werk gaan in jouw bedrijf en je content gaan te gebruiken voor verschillende toepassingen. Door slim dit in te zetten, bespaar je een hoop kostbare tijd én je wint jouw focus terug.

 

Doordat je foto’s post van jezelf, behind the scènes, trek je automatisch al meer de interesse dan dat je een stockphoto gebruikt of een foto waar jezelf niet bijstaat. Mensen connecteren graag met mensen. Dit geeft vertrouwen.

 

In deze gratis 5 daagse online challenge met videopresentatie vertel ik je de DE 5 must do’S om jouw online zichtbaarheid en jouw omzet te verhogen. Zodat je professionaliteit en zelfzekerheid zal uitstralen. Ik weet namelijk dat jij mijn strategie makkelijk kan toepassen om dit te kunnen bereiken.

Schrijf je nu in voor deze 5 daagse Online challenge


Tijdens deze challenge ontdek je...

 

De voordelen van het uitwerken van een strategie voor jouw business zodat jij een beter overzicht krijgt in je bedrijf.

 

✓ Hoe ik mijn eigen bedrijf succesvol opbouwde, zodat ik binnen twee jaar tijd kon starten als fotograaf in hoofdberoep.

 

Waarom een website belangrijk is en hoe je deze omzet naar een krachtige marketing machine.

 

✓ Hoe je Mr. Google kan inzetten om jou in de zoekresultaten een boost te geven.

 

✓ Hoe je een stevig fundament maakt met online zichtbaarheid via sociale media.

 

✓ Hoe je elke dag zelfzekerder wordt om jou online te tonen aan jouw (potentiële) klanten.

 

 

In deze challenge leer je niet enkel de voordelen van online zichtbaar te zijn maar leer je ook je eigen bedrijf succesvol strategisch opbouwt zodat jij met een stevige basis van start kan gaan met je bedrijf. Makkelijk toe te passen dankzij de tips die ik je meegeef.

 

bedrijfsfotograaf Sophie Adam uit Turnhout

Deze 5 daagse online challenge is voor jou als je:

✓ Bij jezelf realiseert dat online zichtbaar zijn belangrijk is voor het aantrekken van jouw ideale klant, maar onzekerheid houdt dit tegen.

✓ Jezelf wilt focussen op de diensten/behandelingen die energie geven.

✓ Professioneler en zelfzekerder online wilt overkomen naar jouw (potentiële) klanten.

✓ Jouw online zichtbaarheid een boost wilt geven en daar op lange termijn succesvol mee zijn. Denk maar aan de voordelen van Google SEO.

✓ Strategisch te werk wilt gaan met jouw marketing te voeren ipv last minute altijd brandjes te moeten blussen als je merkt dat je agenda niet gevuld voor de komende maanden staat zoals je hoopte.

Bedrijfsfotografe uit Turnhout Sophie Adam

Wie ben ik ?


Jarenlang heb ik als vertegenwoordiger & marketingmedewerker bij verschillende bedrijven gewerkt. Daar leerde ik elke keer hoe belangrijk sterk en kwaliteitsvol beeldmateriaal is. Dankbaar voor al deze kansen en ervaringen, merkte ik dat ik telkens iets miste en kwam heel vaak energieloos naar huis. Midden 2019 stopte ik bij men werkgever en wou tijd wou nemen voor mezelf. Ik kocht mijn eerste camera en zo leerde met vallen en opstaan. 

Toen ik zelf als fotografe in de startblokken stond, had ik geen idee wat te delen op Sociale Media en mijn website. Ik hoorde van elke coach en ondernemer hoe zichtbaarheid zo belangrijk was. Dat je vertrouwen creëert bij jouw ideale klant als je jezelf voldoende laat zien. 


Tot ik merkte dat ik positieve reacties op kreeg, mijn foto’s waar ik zelf ook op stond, behaalde veel meer interactie dan mijn andere posts. Mijn koppigheid schoof ik aan de kant. Ik moet toegeven dat sindsdien ik dat doe, ik meer mijn ideale klant aantrek.


De lessen, de marketingkennis en het groeiproces die ik tot nu toe geleerd heb, stelt me in staat om jou als onderneemster te begeleiden in het fotografieproces. Ik ben jouw sparringpartner over jouw ideeën en marketingplan. Ik ben jouw confidence coach die je een kleine kick onder jouw poep geeft. 


Mijn missie? Jou een beeldbank bezorgen waarvan je kan zeggen: “wauw hier herken ik mezelf”, “deze foto’s zijn op maat van mijn business gemaakt”.


Zodat jij uiteindelijk kunt  focussen op de dingen die jij graag doet in jouw business én de klanten aantrekt waarvan je droomt

Schrijf je hier in voor deze 5 daagse online Challenge
inclusief videopresentatie en werkboek met opdrachten