Ervaring

ervaringen bij sophie adam als bedrijfsfotografe

" Dit zijn één van de eerste foto's waarvan ik zie 'dit ben ik echt'. "

5/5
Sophie, OMG ik sta perplex in de goede zin van het woord. Wat een mooie foto's! Dank je wel. Eerlijk? Dit zijn één van de eerste foto's waarvan ik zie 'dit ben ik echt'. Topper
personal brand fotografie voor vrouwelijke ondernemers in Antwerpen door Sophie Adam
Kim De Backer
Holistisch Beautytherapeut

" Vanaf het eerste contact voelde ik me op mijn gemak "

5/5
Wat was het fijn om mijn eerste branding fotoshoot door Sophie te laten doen. Voor de fotoshoot besteedde zij heel wat aandacht aan een goede voorbereiding en het achterhalen welke beelden en sfeer er nodig waren voor mijn zaak. Bij vragen of twijfels kon ik steeds bij haar terecht. De fotoshoot verliep ontzettend gemoedelijk en ontspannend. En wat ben ik blij met het resultaat. Zo'n prachtige beelden voor mijn website en sociale media. Een aanrader voor elke ondernemer! Dankjewel Sophie voor de fijne begeleiding!
online zichtbaarheid
LIESBETH LAMBRECHT
Impact Organisatiecoach

" Online zichtbaar zijn is makkelijker dankzij de mooie foto's van Sophie."

5/5
Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik meteen een 'klik'. Sophie haar warme houding gaf me vertrouwen en stelde me op mijn gemak. Haar oprechte interesse in mijn vak en haar enthousiasme hakten voor mij de knoop door. De samenwerking en communicatie verliepen heel vlot. Sophie denkt mee en hielp me om wat meer out of the box te denken. De goede samenwerking heeft ervoor gezorgd dat ik erg tevreden ben van het resultaat. Online zichtbaar zijn is makkelijker dankzij de mooie foto's van Sophie.
zakelijke portret voor Coaches
Aurélie Guignies
@de Relatie counselor -

" Het leek alsof we elkaar al langer kende en er geen 'vreemd' iemand foto's stond te trekken, "

5/5
Voor mijn sociale media was ik op zoek naar fotomateriaal om mijn zaak online zichtbaarder te maken. Een kennis had mij verteld over Sophie en hoe ze jou direct op je gemak doet voelen bij zo een shoot. En dat was het zeker en vast! Alles verliep vlotjes en ik vond het een superfijne dag. Het leek alsof we elkaar al langer kende en er geen 'vreemd' iemand foto's stond te trekken, wat zeker zorgde dat de sfeer optimaal was. Ik zou het zo opnieuw doen! Ik raad Sophie aan bij iedereen die op zoek is naar persoonlijke, natuurlijke en mooie foto's om hun onderneming te boosten. In 1 woord: TOP!
personal branding fotoshoot
Valerie Symoens
@Symovisio - 3D visualisaties

" Door haar goede voorbereiding en door de juiste vragen te stellen ben ik super tevreden van het resultaat"

5/5
Ik heb Sophie leren kennen voor een personal branding fotoshoot. Vanaf het eerste moment stelde ze mij op mijn gemak en verliep alles heel vlot. Door haar goede voorbereiding en door de juiste vragen te stellen ben ik super tevreden van het resultaat
fotoshoot voor Belbrunch uit Affligem
Hanna De Wit
@Belbrunch

"De dag van de shoot verliep alles vlot en vertrouwd"

5/5
Ikzelf en fotografen, dat was in het verleden vaak geen goede match :). Maar voor mijn social media was het toch nodig deze wat persoonlijker te maken. met een klein hartje melde ik me aan op de website van Sophie, door uitgebreid haar site door te nemen en het kennismakingsgesprek met haar was er toch al wat meer zekerheid bij mezelf. Voor de camera staan, het blijft niet mijn favoriete bezigheid 🙂 maar de dag van de shoot verliep alles vlot en vertrouwd met een, stiekem enthousiast, maar zeker een zeer tevreden resultaat.
Fotoshoot voor schoonheidsspecialiste Sylvana Mellebeek van My Body uit Geel
Sylvana Mellebeeks
Schoonheidsspecialiste My Body uit Geel