Het voordeel van op regelmatige basis een zakelijke fotoshoot in te plannen

by admin
24 januari 2023

Seg Sophie, Wat is het voordeel van op regelmatige basis een fotoshoot in te plannen?

Je gaat automatisch meer aan contentplanning doen. Want eerlijk is eerlijk: bij heel veel ondernemers heerst er ‘onrust’ als het gaat over contentplanning. Vaak is hier geen tijd voor of is het moeilijk om elke keer een nieuwe post te maken. Het is iets dat we wel eens zullen doen als er een momentje vrij is, met als gevolg dat het vaak blijft liggen of van ‘de moetes’ is. herkenbaar? šŸ˜„


Maar wat als ik als fotograaf je hiermee kan helpen? Je bent elke dag in jouw bedrijf bezig, dat het soms eens goed kan zijn als er een persoon van buitenaf jou ideeƫn geeft, iets waar je waarschijnlijk nog niet eens aan gedacht hebt.


Wist je dat ik voor bedrijfsfotografie ook een abonnementsformule aanbied? Er zijn 2 mogelijkheden: 2x per jaar of 4 x per jaar plannen we een fotoshoot in.
Dit komt samen met een online meeting. We sparren ideeƫn: We nemen jouw doelgroep en doelen voor het kwartaal even door. Is je aanbod nog hetzelfde of voeg je iets toe? Welke content ga je inplannen?


Wil je meer weten?
https://www.sophieadam.eu/zakelijke-fotograaf-uit-turnhout/
Scroll even door naar de abonnementsformules


Deze topper mocht ik voor de 2de keer voor mijn lens hebben. Liesbeth van Impact Organisatiecoach is helemaal klaar voor 2023! Zij is gespecialiseerd in: Organisatieontwikkeling, Leiderschapsontwikkeling en Teamontwikkeling


Neem eens een kijkje op haar website www.impactorganisatiecoach.com