Hoe je een spontane natuurlijke lach tovert bij jouw zakelijke fotoshoot

by admin
7 februari 2023

Hoe laat je een mooie spontane glimlach op jouw gezicht toveren, wanneer je foto’s van jezelf maakt of laat maken… Lees hieronder mijn tips 💛

 

  • Adem in-en uit. Ontspan je gezichts- en spierspieren, ontspan je ogen,
  • Denk aan iets of iemand waar je blij van wordt (kinderen, huisdieren, partner,iets wat recent gebeurd is waar je supertrots op bent. En onthoud, oefening baart kunst.
  • Oefen op jouw 2 soorten glimlach: sommige mensen voelen zich beter bij: Een gematigde lach waar je lichtelijk de tanden ziet, andere mensen laten graag een uitbundige lach zien. Oefen in de spiegel de verschillende mogelijkheden en waar jij je goed bijvoelt.

 

Hoewel ik als fotograaf al doorheen de fotoshoot vaak mopjes probeer te vertellen om jou aan het lachen te helpen, mag je mij dit zeker en vast nogaltijd vragen als je merkt dat je het toch moeilijk vindt bij de fotoshoot. Ik haal graag mijn enthousiasme uit de kast voor jou!

 

PS: Wil je in 2023 werken aan een sterke strategie voor jouw socials of wil je jouw website een update geven? Als fotograaf kan ik je daarmee helpen, bezoek mijn website en laat jezelf inspireren.

https://www.sophieadam.eu/zakelijke-fotograaf-uit-turnhout/

Indien je wenst, kan je ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek met me inplannen.

https://www.sophieadam.eu/vrijblijvende-kennismaking/