Hoe jezelf optimaal voorbereiden voor jouw zakelijke fotoshoot

by admin
24 januari 2023

Begin dit jaar had ik Daisy van Schoonheidsinstituut, New Life uit Schilde voor mijn lens. We kenden elkaar al iets langer, toen ik nog vertegenwoordiger was voor een gekend Beautymerk.

 

Tijdens de shoot vertelde Daisy me dat ze heel veel gehad had aan mijn tips die ik haar als voorbereiding had doorgestuurd. Doordat ze goed was voorbereid was ze meer zen en liep de fotoshoot heel vlot, met als resultaat spontane foto’s waar zij zichzelf in herkent.

 

Wat ontvang je van mij als je een fotoshoot bij me inplant?

Je ontvangt na de boeking een uitgebreid formulier dat je online kan invullen en achteraf naar me kan doorsturen. We gaan er dieper op in wie jouw doelgroep is, welke sfeer wil je uitstralen etc…

Daarnaast vraag ik om een moodboard te via Pinterest. Indien je samenwerkt met een professional die jouw branding op punt heeft gesteld, mag je mij deze ook bezorgen. En een heel belangrijke:  heb jij effectief al een eerste stap richting jouw contentplan uitgeschreven.

Je ontvangt daarnaast:
✓ een make-up en kledinggids
✓ een poseergids als inspiratiebron.

Het resultaat? Tijdloze, professionele, zelfzekere foto’s

 

Wat zijn nog andere voordelen van onze voorbereiding?

Je zal rust ervaren doordat jouw ideeën uitgeschreven zijn. Jouw strategie/doelgroep wordt veel helderder. Als kapitein van jouw schip weet je nu naar waar je naar toe wilt. Als fotograaf ben ik nu visueel in staat om met jou salesgericht mee te denken en jou eventuele tips/input meegeven

Wil je meer weten wat ik als fotograaf voor jouw onderneming kan betekenen?

Ga voor meer informatie naar : https://www.sophieadam.eu/zakelijke-fotograaf-uit-turnhout/