Masterclass – verhoog jouw online zichtbaarheid

Gratis live masterclass

De 5 Must do's
om jouw online zichtbaarheid en omzet te verhogen

zakelijke fotograaf Turnhout

Je bent onderneemster en je hebt het besluit genomen om voluit jouw grote dromen na te jagen.

 

Je kiest ervoor om van jouw passie jouw beroep te maken. wilt gaan opschalen én eindelijk jouw prijs vragen wat je waard bent.

 

Maar… Je blokkeert, want je stelt je vele vragen zoals: welke opties/mogelijkheden zijn er qua marketing? Hoe ga ik hiermee van start? 

 

Je ziet andere onderneemsters in jouw branche succesvol klanten aantrekken en de prijs vragen die zij wensen, maar je hebt geen idee hoe jij dit voor elkaar kan krijgen. Je merkt dat je jezelf wilt focussen op wat je echt graag doet i.p.v vanalle diensten/producten aan te bieden om toch elke maand maar rond te komen.

 

Bovendien ben je er van bewust dat je zich meer online zichtbaar moet zijn, maar je bent onzeker. Je droomt dat je jezelf kan tonen op een natuurlijke, spontane manier zonder dat het te geforceerd aanvoelt.

 

Je hebt vooral nu moeite met het strategisch te werk gaan in jouw bedrijf en je content gaan te gebruiken voor verschillende toepassingen. Door slim dit in te zetten, bespaar je een hoop kostbare tijd én je wint jouw focus terug.

 

Ik kan je nu al vertellen: de enige manier om te winnen van jouw concurrentie is door jouw persoonlijkheid en je unieke zelf en bedrijf in te zetten in elk facet van jouw marketing.

 

Doordat je foto’s post van jezelf, behind the scènes, producten die je aanbrengt, trek je automatisch al meer de interesse dan dat je een stockphoto gebruikt of een foto waar jezelf niet bijstaat. Mensen connecteren graag met mensen. Dit geeft vertrouwen én de omzet zal hier ook uit vloeien na verloop van tijd.

 

De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard en ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weggeef.

 

In deze gratis live masterclass vertel ik je de DE 5 must do’S om jouw online zichtbaarheid en jouw omzet te verhogen. Zodat je professionaliteit en zelfzekerheid zal uitstralen. Ik weet namelijk dat jij mijn strategie makkelijk kan toepassen om dit te kunnen bereiken.

Schrijf je nu in voor de live masterclass


Tijdens deze masterclass ontdek je...

 

🗸  De voordelen van het uitwerken van een strategie voor jouw business zodat jij financiële vrijheid verkrijgt in je bedrijf.

✓ Hoe ik mijn eigen bedrijf succesvol opbouwde, zodat ik binnen twee jaar tijd kon starten als fotograaf in hoofdberoep.

✓ Hoe je als onderneemster zelfzeker in je schoenen kan staan wanneer je de prijs vraagt die je waard bent.

✓ Waarom een website belangrijk is en hoe je deze omzet naar een krachtige marketing machine.

✓ Hoe je Mr. Google kan inzetten om jou in de zoekresultaten een boost te geven.

✓ Hoe je een stevig fundament maakt met online zichtbaarheid via sociale media.

✓ Hoe je elke dag zelfzekerder wordt om jou online te tonen aan jouw (potentiële) klanten.

In deze masterclass leer je niet enkel de voordelen van online zichtbaar te zijn maar leer je ook je eigen bedrijf succesvol strategisch opbouwt zodat jij met een stevige basis van start kan gaan met je bedrijf.

De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard en ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weggeef.

In deze gratis live masterclass vertel ik je de DE 5 must do’S om jouw online zichtbaarheid en jouw omzet te verhogen. Zodat je professionaliteit en zelfzekerheid zal uitstralen. Ik weet namelijk dat jij mijn strategie makkelijk kan toepassen om dit te kunnen bereiken.

Ga nu echt aan de slag en zet een eerste stap richting persoonlijke en financiële vrijheid en zelfzekerheid als onderneemster.

zakelijke fotografie turnhout

Deze masterclass is voor jou als je:

 

✓ Bij jezelf realiseert dat online zichtbaar zijn belangrijk is voor het aantrekken van jouw ideale klant, maar onzekerheid houdt dit tegen.

 

✓ Jezelf wilt focussen op de diensten/behandelingen die energie geven i.p.v diensten producten aan te bieden om elke maand toch maar toe te komen en te blijven aanmodderen.

 

✓ Professioneler en zelfzekerder online wilt overkomen naar jouw (potentiële) klanten.

 

✓ Jouw online zichtbaarheid een boost wilt geven en daar op lange termijn de vruchten van wenst te plukken.

 

✓ Strategisch te werk wilt gaan met jouw marketing te voeren ipv last minute altijd brandjes te moeten blussen.

 

✓ Moeiteloos klanten en omzet aan wil trekken door sterke marketing, om succesvol omzet te draaien.

 

✓Jouw business wilt gaan opschalen én EINDELIJK de prijs vraagt wat je waard bent.

bedrijfsfotograaf Sophie Adam uit Turnhout

Wie ben ik ?

Jarenlang heb ik als vertegenwoordiger & marketingmedewerker bij verschillende bedrijven gewerkt. Daar leerde ik elke keer hoe belangrijk sterk en kwaliteitsvol beeldmateriaal is. Dankbaar voor al deze kansen en ervaringen, merkte ik dat ik telkens iets miste en kwam heel vaak energieloos naar huis. Midden 2019 stopte ik bij men werkgever en wou tijd wou nemen voor mezelf. Ik kocht mijn eerste camera en zo leerde met vallen en opstaan. 

 

Toen ik zelf als fotografe in de startblokken stond, had ik geen idee wat te delen op Sociale Media en mijn website. Ik postte gewoon wat lukraak en deed maar wat. Ik hoorde van elke coach en ondernemer hoe zichtbaarheid zo belangrijk was. Dat je vertrouwen creëert bij jouw ideale klant als je jezelf voldoende laat zien.  Ik wou het een kans geven. De eerste keren dat ik een foto postte of een video maakte, ik daverde met heel mijn lijf. 

 

Tot ik merkte dat ik positieve reacties op kreeg, mijn foto’s waar ik zelf ook op stond, behaalde veel meer interactie dan mijn andere posts. Mijn koppigheid schoof ik aan de kant. Op deze manier bouw ik een merk op, dat rust op wie ik ben als persoon, voor welke service en waarden ik sta. Ik moet toegeven dat sindsdien ik dat doe, ik meer mijn ideale klant aantrek.

 

De lessen, de marketingkennis en het groeiproces die ik tot nu toe geleerd heb, stelt me in staat om jou als onderneemster te begeleiden in het fotografieproces. Ik ben jouw sparringpartner over jouw ondernemingsideeën en marketingplan. Ik ben jouw confidence coach die je een kleine kick onder jouw poep geeft. 

 

Mijn missie? Jou een beeldbank bezorgen waarvan je kan zeggen: “wauw hier herken ik mezelf”, “deze foto’s zijn op maat van mijn business gemaakt”. Zodat jij uiteindelijk kunt gaan opschalen en je focussen op de dingen die jij graag doet in jouw business én de klanten aantrekt waarvan je droomt.

Schrijf je hier in voor de live masterclass