Herken jij dit?

 • Je breekt vaak je hoofd over de content waarover je gaat vertellen én welke visuals je gaat gebruiken
 • Je foto’s zijn niet voldoende scherp voor website gebruik
 • Belichting: je foto’s zijn vaak donker of vaak heel geel van kleur. Ze tonen niet zo “fris” zoals je in gedachten hebt
 • Selfie’s heb je genoeg: je wenst graag eens volledig jezelf en producten/onderneming in de kijker te hebben. 
 • Storytelling vind je moeilijk door alleen selfie’s te laten zien.
 • Je hebt weinig tijd om elke keer te denken aan het bovenhalen van jouw camera. 
 • De boekingen van jouw dienst of aankoop van jouw producten mogen meer zijn. Je droomt van iets meer financiële vrijheid
 
Wil jij dit?

 • Voldoende beeldmateriaal om jouw verhaal te vertellen. Jouw klanten waarde te bieden a.h.v. tips, jouw producten/diensten in de kijker te zetten. Op die manier hoef je niet altijd je hoofd te breken over wat nu weer te posten. Ik denk graag met je mee!
 • Voor elk platform (sociale media, website) de kwaliteit die je nodig hebt, zonder dat je inboet aan scherpte.
 • Frisse, mooie belichte foto’s waar jouw ideale klant instant happy van wordt.
 • Jouw Bulkproces van inplannen op Sociale Media eindelijk opstarten. Hello meer tijd én (creatieve)ademruimte! 
 • Meer online zichtbaar worden, jouw ideale klant bereiken, meer boekingen en aankopen ontvangen.
 • Eindelijk het resultaat ontvangen waar je al zo hard van droomt en voor werkt.
 

01

"Dag Sophie, OMG ik sta perplex in de goede zin van het woord haha. Wat een mooie foto's! Sophie, Dank je wel. Eerlijk? Dit zijn één van de eerste foto's waarvan ik zie 'dit ben ik echt'. Topper!"
avatar
Kim De Backer

Holistische beautytherapeut

02

" Ik kan het echt iedereen aanraden om samen te werken met Sophie! Een straffe madam die je meteen op je gemak stelt, echt luistert naar hoe jij het ziet en wat je verwacht. Snel en professionele aflevering. Ik heb niets dan positieve reactie's gekregen op de foto's die Sophie gemaakt heeft. Niet twijfelen zou ik zeggen, maak meteen je afspraak! "
avatar
Evi Aerts

Volt Coaching

03

"Een personal branding shoot met Sophie is puur genieten! Sophie zorgt er niet alleen voor dat je je op je gemak voelt, je krijgt ook exact de foto's die jij wenst. Vooraf stemt ze duidelijk met jou af wat het verhaal van jouw personal branding is zodat ze een totaalbeeld krijgt en alle belangrijke elementen mee kan nemen tijdens de shoot. Ze is oprecht, denkt mee en maakt het beloofde waar. Ook qua timing kan je rekenen op een snelle service. Een welgemeende dankjewel Sophie! "
avatar
Tine Floré

Purunique

04

"Tijdens onze videocall was er ruimte om heel veel voor te bereiden, zodat ik op de dag van de fotoshoot helemaal mezelf kon zijn. Sophie is de ideale fotografe om je tijdens een fotoshoot te begeleiden : ze is spontaan, enthousiast, open en creatief. Dit maakte de fotoshoot tot een fantastische ervaring, waar ik een heel aantal mooie foto’s aan overhoud met mezelf in verschillende contexten, bruikbaar voor mijn website en sociale media. Een aanrader! !"
avatar
Marie Ann Gilté

Master Coach & Mindfullness

05

"Sophie is een fotograaf die meedenkt. De verschillende puzzels van de klant samenlegt tot 1 geheel. Ze stelt je vooral op je gemak voor de lens waardoor je al sneller vertrouwd geraakt met het moment dat vastgelegd moet worden. Haar uitvoer & afwerking van haar foto’s geeft nog maar eens aan hoe kwalitatief en geduldig zij te werk gaat. !"
avatar
Wendy Sudnik

Zaakvoerster Simplicity By Wendy

06

BOENK ER OP !!! 😃 Zoooooo blij met deze foto’s , YOU DID GREAT !!! 💗 Wij hebben dat samen gewoon weer kei goed gedaan hé!
avatar
Gitana Doms

Schoonheidsspecialiste Gitana Doms uit Wuustwezel

07

Sophie is de allerbeste fotografe die je je maar kunt wensen. Ze is super professioneel en heeft een uitstekende dienstverlening. Ze antwoord heel snel, helpt je verder met al je vragen en neemt haar tijd om goed te begrijpen wat je wilt.Tijdens de fotoshoot was Sophie echt een droom. Ze deed er alles aan om de foto's helemaal naar wens te maken en gaf ook veel goede ideeën. Ik was ook echt op mijn gemak terwijl ik het helemaal niet gewoon ben om foto's te laten trekken.De foto's zelf zijn echt prachtig... heel authentiek, heel erg mezelf. Loved it! Voor mij nooit meer een andere fotografe. Ik hoop dat Sophie dit nog vele jaren zal doen!
avatar
Kristel Wils

Loopbaancoach - Burn-out coach